SESONGEN I TALL

SESONGEN I TALL

PDFSkriv utE-post
Moro med tall
I helgen vant Indrefjord sin fjerde kamp i høst og Glenn Sandvik scoret sitt attende mål for sesongen i helgens kamp mot Sørøy Glimt, vi ser litt på de andre tallene for sesongen 2016 når fire serierunder gjenstår.
Glenn Sandvik er eneste som har to sifferet antall mål for oss i år og er Indrefjords soleklare toppscorer med sine 18 scoringer, noe som vil si at han scorer hvert 68 minutt. Han troner også hattrick statistikken med fire hattricker mot Porsanger, Nordlys og to ganger Rafsbotn. Forøvrig har divisjonens toppscorer, Odd Bjørnar Nilsen (Honningsvåg) hatt tre hattricker og scoret så langt 20 mål.
Snart halvveis til 100
Det er scoret 47 mål så langt og da Mustapha Quiah sin heading gikk inn i det 80.minutt i helgen ble han lagets 12 målscorer. Dette var den syvende scoringen laget har scoret med hodet, overraskende nok er det lille Gregor Pedersen med sine 1,67 som topper den statistikken med sine 3 mål. Kun ett av målene har vært selvmål.
Vi har en del spillere som er nestsist på ballen før scoringene, og assistkongen på laget er Jøran Ring med sine ti assister. Ragnar Teisrud og Glenn Sandvik kommer på plassene bak med henholdsvis åtte og syv assister.
Seks smultringer
Vi har holdt nullen i seks kamper, Kjell Andor Planting med fire og Sofie Eriksen og trener Jo Richard Hovden med en smultring hver. I tillegg har vi scoret i alle kampene bortsett fra i 0-3 tapet hjemme mot Norild. Vi har sluppet inn 16 mål, kun Honningsvåg som har sluppet inn færre.
Kun en har spilt samtlige minutter
Fire stk har vært involvert i alle de 14 kampene vi har spilt, Glenn Sandvik, Gregor Pedersen, Jøran Ring og kaptein Vegard Samuelsen. Det er kun sistnevnte som har spilt samtlige minutter. Ola Johannesen står med minst spilte minutter, han fikk de to siste i 0-3 tapet mot Norild i mai. Simon Ring, Sofie Eriksen og Trond Johnsen er alle tre byttet innpå fem ganger, og Gregor Pedersen og Jøran Ring er begge byttet ut seks ganger.
Under to kort i snitt pr kamp
Totalt har laget fått 21 kort, 20 gule og ett rødt fordelt på 11 spillere. Råtassen på laget er Ernst-Magne Pedersen med to gule og det ene røde, etterfulgt av Tom Andre Hansen med sine fire gule. Vi har fire spillere i faresonen til karantene, Tom Andre Hansen, Ragnar Teisrud, Gregor Pedersen og Vegard Samuelsen er alle i faresonen med ett kort unna suspensjon.
Best i høst
Laget har ni seire, fire uavgjort og kun ett tap og står med 31 poeng fire serierunder før slutt, noe som vil si at laget så si har berget plassen til neste års 4.divisjon. Sørøy/Glimt kan ta Indrefjord igjen på antall poeng, men har adskillig dårligere målforskjell og kan maks ta 31 poeng om de vinner sine tre siste kamper, Indrefjord kan med full pot på de fire siste ta 43 poeng. Men de møter vanskelig motstand i Nordlys (B), Kautokeino (H), Honningsvåg (H) og serieleder Porsanger (B).
Indrefjord har i høst hatt ett poeng snitt på 2,6 pr kamp, det samme har Honningsvåg. Noe som er best i divisjonen. Like bak følger Porsanger (2,4) og Nordlys (2,16), dårligst poengfangst i høst er Rafsbotn med åtte tap på åtte kamper noe som gir 0 poeng.

© 2018 - Indrefjord Idrettslag
   
| lørdag, 22. september 2018 || Tilrettelagt av: Rune Sandvik |