INDREFJORD - HONNINGSVÅG TURN 0-3 (0-2)

INDREFJORD - HONNINGSVÅG TURN 0-3 (0-2)

PDFSkriv utE-post

Tap mot seirelederen
Foto: Narin Chanchamras

Indrefjord tapte i går mot serielederen Honningsvåg Turn

Laget, 4-5-1:

Sofie Eriksen (Joakim Fjær, 66 min) - Vegard Samuelsen (k), Ernst-Magne Olafson Pedersen, Per Øyvind Røbekk, Jørn Roger Olsen - Simon Ring (Trond Johnsen, 75 min), Jøran Ring (Gregor Pedersen, 57 min), Sverre Teisrud (Mustapha Quiah, 82 min), Tom Andre Hansen, Marius Lyngen - Tim Roger Pedersen
Ubenyttede: Alexandre Ring-Portella

I dag gjestet årets suverene ener, Honningsvåg Turn Breidablikk Stadion. Laget som troner på topp har ikke tapt under årets sesong og står med 39 poeng på 15 spilte kamper. Indrefjord på sin side kommer fra tap i de to siste kampene og ønsket å snu den vonde treden. Inn på laget fra forrige kamp kommer Sofie Eriksen, Ernst-Magne Pedersen, Jørn Roger Olsen og Sverre Teisrud. 

Kampfakta

Indrefjord - Honningsvåg Turn 0-3 (0-2)
0-1, 18 min: Luis Marmelo
0-2, 45 min: Selvmål
0-3, 85 min: Saipan Ismail
Gule kort: Tom Andre Hansen, Ernst Magne Pedersen (Indrefjord) og Thomas Betheussen (Honningsvåg)

Indrefjord er det beste laget fra start, og allerede etter tre minutter tester Sverre keeper Helgesen i Turn buret, han får i siste liten slått ut til corner. Foruten denne sjansen er det lite som skjer i starten av første omgang, ikke før det 18.minutt skjer det noe fra bortelaget. Og når det skjer, skjer det fort. De kommer seg fra på venstre side og får avsluttet. Sofie redder men må gi retur, på retur roter Indrefjordforsvaret og Marmelo får enkel jobb med å gi bortelaget ledelsen 1-0. Etter scoringen er det Honningsvåg som styrer kampen, og har flere sjanser til øke ledelsen. En god Sofie Eriksen i mål hindrer at de lykkes. Men like før pause er det lite ho kan gjøre når Indrefjord ikke får klarert. En corner blir slått og etter mye klabb og babb inne i hjemmelagets felt havner til slutt i mål via et Indrefjordbein.

Lagene går til pause på stillingen 0-2.

Andre omgang er en ren formalie, Honningsvåg er det beste laget men Indrefjord forsvarer seg bra. Vi må helt ut i det 69.minutt før noe nevneverdig skjer, Marius Lyngen kommer seg fra på sin venstrekant og prøver på en frekkis. Fra hjørneflagget skyter han, og setter siste skansen til Turn på en skikkelig prøve. Men også denne klarer han og slå vekk. Resten av omgangen preges av mye bytter og lite spill. I det 85.minutt scorer Sipan Ismail Honningsvågs dagens tredje og siste mål, her burde det vel streng talt har vært avblåst for offside, men dømt er dømt. Honningsvåg er det sterkeste laget og vinner fortjent men Indrefjord viser en klar forbedring fra forrige kamp.

Neste og siste kamp i årest sesong er lørdag 1.oktober mot Porsanger IL borte på Lakselv Kunstgress, kampstart er 15:00.

Dagens sitat: 
"Mossa, ikke så mye fjosj"
Trener Jo Richard Hovden gir Mustapha Quiah en rask beskjed etter han går noe hardt inn i en duell, men hva trener Hovden mener kan man lure litt på.

© 2018 - Indrefjord Idrettslag
   
| lørdag, 22. september 2018 || Tilrettelagt av: Rune Sandvik |